اطلاعیه فروشگاه

با سلام و احترام خدمت شما بازدید کنندگان گرامی از اینکه از سایت ما بازدید می کنید بی نهایت سپاسگزاریم در صورت وجود هرگونه سوال یا مشکل یا نارضایتی از سایت با ما ارتباط برقرار کنید به تمام سوالات در کمتر از 3 ساعت جواب داده خواهد شد ایمیل مدیر: mohammad.200508@gmail.com شماره تماس: 09332331787

پاورپوینت منابع الودگی مواد غذایی

پاورپوینت منابع الودگی مواد غذایی

 

 

به نام خدا

مشخصات فایل

فرمت: power point

 


تعداد اسلاید : 46 اسلاید

بنام خدا منابـع آلودگي مواد غذايي و بررسي نتايج آزمايشات و معاينات پزشكي متصديان و كارگران شاغل در مراكز تهيه و توزيع و فروش مواد غذايي و اماكن عمومي شهرستان جويبار در سالهاي 1381-1382 THE ARTICIE TO PIC The sources of contamination in foodstuffs and

investigation on expriments and curing in order to send out medical treatment carels for in cumbent

employers and workers in the centers of provision. elistribution and foodstuffs sale and also in

the public places in juybar in 1381 & 1382 مقدمه :
مواد غذايي يك منبع بالقوه اي براي عفونت و در معرض آلوده گي ميكرواورگانيسم ها هستند اين آلوده گي در هر نقطـه اي از مسير مـواد غـذايي از توليد كننده تا مصرف كننده ممكن است اتفاق بيفتد. مفهوم گسترده بهداشـت مواد غذايي عبارتست از بهداشت هنگام تـوليد- فــرآيند- توزيع و مصرف .
هدف اوليه بهداشت مواد غذايي پيشگيري از مسموميت هاي غذايـي و ديـگر بيماريـهاي منتقله بـه وسيلة مـواد غذايي است INTRODUCTION : foodstuffs is a potential source for

infection and also it is in expose to

contamination by micro organism. the foodstuffs can transfer the diverse disease. طبقه بندي بيماريهاي منتقله به وسيلة مواد غذايي: رديف طبقه بندي بيماريهاي منتقله به وسيلة مواد غذايي: رديف THE SOURCES OF CONTAMINATION IN FOODSTUFFS CONSIST OF: 1- animals
2 - human and contaminated
3- contaminated water and sewage
4- wind & dust
منابع آلوده گي مواد غذايي 1- حيوانات
2- انسان و اشياء آلوده
3- آب آلوده و فاضلاب
4- باد و گرد و خاك منابع آلوده گي مواد غذايي 1- حيوانات
مانند جوندگان –حشرات – دام و طيور كه از طرق مختلف موجب انتقال آلوده گي به مواد غذايي مي گردند .
(حشرات و جوندگاندر مزارع ،انبارها، فروشگاهها، منازل به موادغذايي آسيب رسانده آنها راغير قابل مصرف ميسازند.) گاهي ممكن است آسيب به گونـه اي باشد كه غـذا بـه وسيلة آسيب حشرات ؤدر معرض فساد ميكروبي قرار گيرد و گـاهي حشرات و جونـدگان عـامل انتقال ميكروب و يا انگل به مواد غذايي هستند(مگس مـواد عذايي را بـه صورت محلول مصرف ميكندو غذاهاي جامد را با غدد بـزاقي حل كرده و روي مواد غـذايي مدفوع ميريزد). بـنابر اين بـايد مـواد غذايي را از دسترس اين مـوجودات دـور نگهداشت مثلاً مگس ميتواند در مواد غذايي مرطوب پروتئيني مثل گوشت ، پنير ، تخم مـرغ و سيب زميني فـاسد و مـرطوب بـه تـعداد 75 تا 150 عـدد تـخم گذاري كند . در شرايط مساعد تـخم مگس بـاسرعت بـه مگس بـالغ تبديل شده و تكثير پيدا مي كند (در عرض24 ساعت). ممكن است در مدت يكسال از يك جفت مگس نر و مـاده يك ميليون مگس توليد شود .عمر متوسط هر مگس 20 تا 30 روز ميباشد مگس مي تـواند به وسيلة كرك ، ترشحات دهـان و مدفوع ميكروب ها را از منابع آلوده به مواد غـذايي منتقل نمايد شعاع پرواز 3-4 كيلومتر و در صورت وزش باد و طوفان اين شعاع افزايش مييابد.
راههاي مبارزه بامگس:
سه راه مبارزه با مگس وجود دارد 1- مكانيكي 2- شيميايي 3- بيولوژيكي(ژنيتيكي)
به

 

 

درصورت سوال یا مشکل در خرید یا نارضایتی از فایل خریداری شده با مدیر فروشگاه در ارتباط باشید.در صورتی که درمورد یک فایل سوال داشته باشید سریعا پاسخ خواهیم داد و درصورتی که از یک محصول شکایت داشته باشید سریعا از فروشگاه حذف خواهد شد.

ضمانت خرید

تا 24 ساعت پس از خرید در صورتی که از فایل خریداری شده نارضایتی داشته باشید 100 درصد وجه به حساب شما عودت داده خواهد شد. برای پیگیری خرید به بخش پشتیبانی مراجعه کنید.

 



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 8,000 تومان
(شامل 20% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 10,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file53_2046240_3903.zip391.2k