اطلاعیه فروشگاه

با سلام و احترام خدمت شما بازدید کنندگان گرامی از اینکه از سایت ما بازدید می کنید بی نهایت سپاسگزاریم در صورت وجود هرگونه سوال یا مشکل یا نارضایتی از سایت با ما ارتباط برقرار کنید به تمام سوالات در کمتر از 3 ساعت جواب داده خواهد شد ایمیل مدیر: mohammad.200508@gmail.com شماره تماس: 09332331787

پاورپوینت درمورد اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

پاورپوینت درمورد اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

به نام خدا

فرمت فایل: power point

تعداد صفحات:37

 

قسمتی از متن فایل:

 

جوش شیرین ( بی کربنات سدیم ) که در اثر واکنش با حرارت و رطوبت در جریان پخت نان به کربنات سدیم ( سودا ) تبدیل می گردد دارای خاصیت قلیایی بالا و اثرات سوء بهداشتی خواهد بود

 

اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان

  1- افزایش PH و در نتیجه مانع از رشد و تکثیر مخمرها
  2- تیرگی رنگ مغز نان و بوی نامطبوع در نان
  3- قلیایی شدن محیط دهانی و در نتیجه واکنش قلیا با چربی های موجود در مواد غذایی مزه صابون حس می شود .
  4- در اثر تخمیر سریع و کاذب خمیر در هنگام پخت ، خمیر نارس و فطیر بوده و در نتیجه ارزش غذایی لازم را ندارد .
  5- نان تهیه شده با جوش شیرین علیرغم شکل ظاهرا" رسیده چون فاقد محصولات جانبی حاصل از فعالیت سلولهای مخمر و باکتریهای اسید لاکتیک می باشد فاقد طعم و مزه طبیعی می باشد .
 
 
 
قسمت های بالا فقط قسمت کوچکی از فایل بود. جهت دسترسی به اطلاعات بیشتر از لینک زیر فایل را خریداری کنید.

 



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 9,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file12_2072603_7515.zip324.8k