اطلاعیه فروشگاه

با سلام و احترام خدمت شما بازدید کنندگان گرامی از اینکه از سایت ما بازدید می کنید بی نهایت سپاسگزاریم در صورت وجود هرگونه سوال یا مشکل یا نارضایتی از سایت با ما ارتباط برقرار کنید به تمام سوالات در کمتر از 3 ساعت جواب داده خواهد شد ایمیل مدیر: mohammad.200508@gmail.com شماره تماس: 09332331787

پاورپوینت درمورد اثر افزودن فیبر رژیمی بر روی خواص تغذیه ای محصولات غلات

به نام خدا

فرمت فایل: power point

تعداد صفحات:28

 

قسمتی از متن فایل:

 

مقدمه

 

•محصولات غلات (نان ، بیسکویت ، کیک و کلوچه ...) از مشهورترین محصولاتی هستند که در میان تمام طبقات جامعه به طور نزدیک مصرف می شوند .

 

•بنابراین این محصولات باید کاملا طبیعی ، با کیفیت تغذیه ای خوب وبا قیمتی که در حد توان تمام قشرهای جامعه باشد ، عرضه شود.
 
 
 
 
 
•بیشتر محصولات غلات امروزه به عنوان منبعی برای بالابردن ارزش تغذیه ای ، جهت ایجاد تنوع به کار می روند.

 

•فیبرهای رژیمی نقش بسیار مهمی در تغذیه ایفا می کنند.

 

•این فیبرها شامل سلولز ، همی سلولز،لیگنین، صمغ و موسیلاژ هستند.

 

•فیبر رژیمی تشکیل شده از فیبر رژیمی کل total dietary fiber) ) که به دسته زیر تقسیم می شوند :

1- فیبرهای محلول (SDF )               مشهورند در بالابردن فشار خون

2- فیبرهای غیر محلول (IDF )            مشهورند در کاهش خطر سرطان کولون

 

 

 

قسمت های بالا فقط قسمت کوچکی از فایل بود. جهت دسترسی به اطلاعات بیشتر از لینک زیر فایل را خریداری کنید.

 

 
 


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 8,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file1_2073307_3222.zip946.2k